انواع روشهای کاشت ایمپلنت
انواع روشهای کاشت ایمپلنت
بسته به اینکه چه مدت پس از، از دست دادن دندان برای کاشت ایمپلنت اقدام میشود و نیز روشهایی که پزشک شما به آن تسلط دارد حالات مختلفی برای کاشت ایمپلنت وجود دارد:
ایمپلنت با جراحی
قبل از اقدام به جراحی، دندانپزشک موقعیت مناسب فیکسچر و همچنین اندازه آن را باتوجه به عکسهای بیمار مشخص میکند. سپس بافت لثه به وسیله تیغ جراحی باز شده و فیکسچر در جای مناسب خود قرار میگیرد. در نهایت لثه بخیه میشود.
ایمپلنت بدون جراحی
این روش نسبت به روش قبلی جدیدتر بوده و از لحاظ علمی نیز ثابت شده است. برای ایمپلنت بدون جراحی دندانپزشک از تیغ جراحی استفاده نمیکند. با استفاده از ابزار مخصوص، فقط و فقط محلی که قرار است فیکسچر آنجا قرار گیرد اصطلاحا پانج میشود. بنابراین هیچ ناحیه اضافی از لثه دچار خراش نمیشود. قطعا طول درمان این روش کوتاهتر بوده و درد ناشی از جراحی را ندارد. بیمارانی که در کلینیک دندانپزشکی بهار با استفاده از این روش کاشت ایمپلنت داشتهاند گواه خوبی بر این ادعا هستند.
این روش تا حدودی شبیه به حالتی است که ریشه فرد در دهان باقی است و پزشک همزمان با کشیدن ریشه دندان، فیکسچر را در جای آن قرار میدهد.
ایمپلنت بدون نیاز به پودر استخوان
اگر استخوان حامی دندان از سلامت کافی برخوردار باشد؛ اگر فاصله بین از دست دادن دندان تا کاشت ایمپلنت اندک باشد، اگر فرد دچار بیماری تحلیل لثه نباشد؛ و در نهایت اگر پزشک شما تشخیص دهد میتواند بدون استفاده از پودر استخوان فیکسچر را در لثه قرار دهد. در صورتی که ایمپلنت بدون پودر استخوان کاشته شود دوره درمان کوتاهتر خواهد شد.
ایمپلنت با استفاده از پودر استخوان
در صورت تحلیل لثه و به دنبال آن تحلیل استخوان، پزشک ناچار است هنگام کاشت ایمپلنت از پودر استخوان نیز استفاده کند. همین مسئله باعث میشود که دوره درمان طولانیتر شود.
سوالات پر تکرار:
- ایمپلنت دندانی چیست؟
- دوره درمان ایمپلنت چه مدت است؟
- ایمپلنت بدون جراحی چه مزایایی دارد؟
- چه کسانی میتوانند ایمپلنت انجام دهند؟
- انواع سیستمهای ایمپلنت دندانی
- ساختار ایمپلنت دندانی